[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «ПОГЛЯД-2012»


Фон

УМОВИ проведення ХVІ художньої фотовиставки «ПОГЛЯД-2012»

1. Мета фотовиставки

Художня фотовиставка „Погляд – 2012” проводиться з метою розвитку та популяризації фотомистецтва, виявлення та залучення нових авторів.

2. Організація фотовиставки

Виставку проводять:

Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України, фотоклуб «КОЛАЖ», Міжрегіональне творче об'єднання фотомитців та Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського.

Відкриття фотовиставки - 7 грудня 2012 р. о 14-ій годині у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

3. Умови участі у фотовиставці

3.1. Взяти участь у виставці можуть усі бажаючі фотографи. Роботи мають бути винятково авторські. Тема обраних робіт для виставки вільна.
3.2. Для участі у фотовиставці необхідно представити до 10 листопада 2012 р. не більше п'яти прев'ю своїх фоторобіт та вхідну форму на електронну адресу kollagekrd@yandex.ru (Прохання: ВХІДНУ ФОРМУ УЧАСНИКА надсилати у вигляді текстового файлу, а не сканів документів чи рукописів).
Ім’я файлів має включати порядковий номер відповідно до вхідної форми, що подається з підписом автора, назву фотороботи (мова - українська) та прізвище автора (наприклад: 1_ ранок_ІВАНОВ). Розмір файлу - до 3 мб.
3.3. Відбір робіт здійснює художня рада і повідомляє авторів про результати відбору. Критерії відбору - художній та технічний рівень.
3.4. Термін подання відібраних фоторобіт – до 1 грудня 2012 р. Роботи, відібрані художньою радою, необхідно представити для включення в експозицію у виставковому форматі (до 30x45 см) або, як виняток, у панорамному форматі. Роботи подаються особисто або поштою на адресу КОУНБ ім. Д.І.Чижевського.
На зворотному боці кожної фотографії повинні бути вказані: її номер згідно з формою, назва, ім'я автора, контактні дані (поштова адреса, телефон, електронна адреса).
3.5. Учасники виставки, за згодою, роблять добровільний благодійний внесок п’ятдесят гривень, що здається разом з фотороботами. Ці кошти будуть використані на організацію фотовиставки (виготовлення дипломів, презентацiйних дисків та повернення фоторобіт поштою).
Художня рада залишає за собою право не включати роботи в експозицію при низькій технічній якості відбитків або їх пошкодженні.
3.6. Повернення авторських фоторобіт відбудеться після проведення фотовиставки – у березні.

4. Нагороди.

4.1 Всі автори, чиї роботи будуть включені до експозиції, будуть нагороджені дипломами і отримають каталоги виставки на презентацiйних дисках.
4.2 Включені до експозиції роботи будуть розміщені на сайтах: Кіровоградської ОУНБ ім. Д.І.Чижевського: http://library.kr.ua, НСФХУ „Все про фотографію в Україні”:http://photospilka.com

5. Фотопленер.

Для всіх учасників фотовиставки планується провести фотопленер.

Художня рада:
Юрій Лебедєв – голова художньої ради
Володимир Мощинський
Ігор Демчук
Олег Шрамко
Сергій Синеок
Сергій Зайцев
Сергій Гусарченко

КАЛЕНДАР ВИСТАВКИ:
Прийом робіт - до 10 листопада 2012 року.
Рішення художньої ради - до 11 листопада 2012 року.
Повідомлення рішення художньої ради - до 15 листопада 2012 року.
Прийом робіт - до 1 грудня 2012 року.
Відкриття виставки - 8 грудня 2012 року.
Повернення фоторобіт - березень 2013 року.

Поштова адреса:

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського:
вул. Велика Перспективна, 24, м. Кіровоград, 25006
або НОВА ПОШТА: м. Кіровоград, склад № 5.
Гусарченко Сергій
з поміткою « ПОГЛЯД -2012»


Контактна особа – Гусарченко Сергій Іванович
Електронна адреса: kollagekrd@yandex.ru
Телефони для довідок: 0661578772, 0503410279.

ВХІДНА ФОРМА УЧАСНИКА

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

«ПОГЛЯД-2012»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua