[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Новорічне привітання директора бібліотеки


Фон

Новорічне привітання директора бібліотеки

За кілька днів настануть радісні та світлі свята – Новий рік та Різдво. Вони вже нагадують про себе ароматами хвої та мандаринів, мерехтливими ліхтариками, щирими вітаннями і, звісно, мріями про те, що цікавого, важливого принесе рік - 2012.

Я хочу побажати усім нашим користувачам, відвідувачам, друзям бібліотеки у новому році міцного здоров’я, успіхів, добробуту і віри. Віри у власні сили і в наш потенціал, віри в те, що найцікавіше попереду.

З цього року наша бібліотека відкрита щодня без перерви і вихідних. Усі фонди у читальних залах відкриті і ви маєте можливість самі обирати потрібну літературу. Ми продовжуємо запроваджувати нові сервіси, зокрема надали можливість нашим користувачам читати книги та журнали в електронному форматі, для людей з функціональними обмеженнями створили можливості працювати з ресурсами Інтернет за допомогою спеціального програмного забезпечення, яке озвучує інформацію. В цьому році ми провели яскраві, соціально-важливі акції „Бібліотека – острів фантазії і творчості”, „Подаруй дитині казку”, розпочали Всеукраїнський фотомистецький проект „Моя квітуча Україна”. У холі бібліотеки, зокрема в популярній серед кіровоградців та гостей міста зоні WI-FI, запрацювала інфопанель, яка повідомляє про структуру, послуги, нові сервіси та події у бібліотеці.

Ми втілили багато інших інновацій, реалізували чимало проектів, спрямованих на покращення доступу до інформації наших співгромадян.

2011 рік був важливий для бібліотеки. Він був по вінця наповнений подіями і промайнув дуже швидко. За рік у бібліотеці відбулось більш ніж 1000 заходів, на яких побувало понад 50 тисяч кіровоградців та гостей міста.

Нам дуже приємно, що у 2011 році з нагоди 20-ї річниці незалежності України колектив бібліотеки нагороджений найвагомішою почесною відзнакою області - „Честь і слава Кіровоградщини”.

У наступному році ми надамо вам нові можливості, запропонуємо нові інформаційні послуги і докладемо максимум зусиль, щоб наша бібліотека стала для вас третьою домівкою, де зручно, затишно і комфортно.

З Новим роком! Щасливого Різдва!

З повагою і найкращими побажаннями
директор обласної універсальної наукової
бібліотеки ім. Д. І. Чижевського,
Заслужений працівник культури України,
Олена Гаращенко



Фон


Фон

[ HOME ]

Новорічне привітання директора бібліотеки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua