[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Кожен має право знати свої права”


Фон

17 вересня у бібліотеці відкрито виставку “Кожен має право знати свої права”


17 вересня у відділі міського абонемента обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбулося відкриття виставки “Кожен має право знати свої права”. Створено її в рамках Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Організатором виставки на Кіровоградщині є Дитяча екологічна громадська організація “ФЛОРА” в партнерстві з обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д.І.Чижевського, ГО “Територія успіху” та Кіровоградським обласним відділенням ВБО “ВМ ЛЖВ”.

Чому права людини є однією з найвищих цінностей людства? Знайти відповідь на це запитання всім бажаючим допоможе саме ця пересувна виставка з прав людини.

Мандрівна виставка “Кожен має право знати свої права” є мобільною експозицією, яка складається з 25 панелей, що містять стислі тексти та візуальну інформацію про цінності, принципи та окремі аспекти прав людини. Особливістю виставки є те, що розроблена вона насамперед для молодіжної аудиторії та може бути потужним освітнім інструментом для навчання правам людини. Екскурсоводами по виставці є самі старшокласники місцевих загальноосвітніх шкіл, які пройшли попередню підготовку.

Експозиція зацікавить активістів недержавних організацій та всіх небайдужих до проблем у сфері прав людини, її матеріали можна використовувати під час освітніх, просвітницьких та інформаційних заходів, акцій, кампаній. Виставка працює з 17 по 25 вересня 2012 року у відділі міського абонемента обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського. Запрошуємо до перегляду!

Вхід - вільний.

Бібліотека працює щодня, без перерви і вихідних, понеділок - п’ятниця – 10:00-19:00, субота-неділя – 10:00-18:00.

Наша адреса: вул. Велика Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“Кожен має право знати свої права”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua