[HOME]
Поточні новини  
DC.Metadata
Повернутися
[ HOME ]
Семінар-практикум "Краєзнавство - пріорітетний напрямок роботи бібліотек"


На базі обласної наукової бібліотеки імені Чижевського та Кіровоградської центральної міської бібліотеки відбувся семінар-практикум для директорів централізованих бібліотечних систем та центральних районних і міських бібліотек для дорослих нашої області на тему: краєзнавство - пріоритетний напрямок роботи бібліотек.

В ході семінару проаналізовано діяльність бібліотек з краєзнавчої роботи, відбувся обмін досвідом з цього питання.

Презентація нового відділу краєзнавства обласної наукової та центральної міської бібліотек збагатила учасників семінару новими теоретичними та практичними знаннями, як і відповідні консультації та огляди краєзнавчих книг головних спеціалістів обласного краєзнавчого музею та трьох обласних бібліотек.

Керівники бібліотек стали також учасниками літературно-мистецького вернісажу на відкритті третьої персональної виставки художниці Світлани Малишевої, яка вже створила цілу портретну галерею кіровоградських поетів. На вернісажі читали свої поезії про мистецтво і творчість директор видавництва "Код", поет Віктор Лисенко, та члени літстудії "Парус", яка під керівництвом Галини Вовченко діє при Обласному Будинку вчителя.

Гостями семінаристів стали також місцеві письменники і художники: Анатолій Курганський, Тимофій Гусинський, Володимир Могилюк, Василь Бондар, Юрій Гончаренко і Антоніна Корінь, чию творчість активно пропагують бібліотекарі області.

[ HOME ]
 
© © ОУНБ Кропивницький 1998-2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua