[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Програма святкових заходів до Всеукраїнського Дня бібліотек


Фон

Програма святкових заходів до Всеукраїнського Дня бібліотек


Свято книги і професійного таланту!


Останній вересневий тиждень, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, що відзначається 30 вересня, в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського позначений розмаїттям різнопланових заходів, і зокрема фахово-професійних.

У вівторок, 25 вересня об 11:00 відбудеться фінал обласного професійного конкурсу “Кращий за професією”. В районних бібліотеках протягом літа тривав перший етап конкурсу, в результаті якого були визначені кращі бібліотекарі з 21 регіону області, яким притаманні безмежна відданість справі, бажання ініціативно і творчо працювати, впроваджувати інновації в роботу і покращувати імідж установи, бо за кожним закладом стоять фахівці, з якими хочеться спілкуватися, радитися в пошуку інформації, вчитися і проводити дозвілля. Тож 25 вересня в ОУНБ ім. Д. Чижевського відбудеться яскравий фінал конкурсу, з різноманітними завданнями на виявлення володіння професійними знаннями і навичками, а також творчу уяву, кмітливість, почуття гумору та навіть кулінарні таланти бібліотекарів. І, звісно, це буде свято душевної краси людей, закоханих у власну справу.

26 вересня в обласній філармонії буде проведено Обласний форум бібліотекарів Кіровоградщини. Представники обласної та районної влади, сотні бібліотекарів з усіх куточків нашої області зберуться разом, щоб обмінятися інноваційними здобутками та кращим досвідом роботи. На Форумі відбудеться нагородження кращих бібліотекарів, зокрема переможців конкурсу „Кращий за професією”. А всіх присутніх порадує чудова мистецька концертна програма.

У п’ятницю, 28 вересня для наших постійних користувачів, і для тих, хто тільки бажає познайомитися з найбільшою бібліотекою області, в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського – День відкритих дверей. Звісно, гостей заведено гостинно зустрічати. Протягом дня у нас відбудеться багато цікавих презентацій, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень з відділами, з новітніми ресурсами та інформаційними послугами. В цьому році Всеукраїнський День бібліотек стане святом книги, тріумфом читання.

В холі бібліотеки протягом дня працюватиме відкритий перегляд літератури, на якому кожен відділ представить перлинку нових надходжень за 2012 рік. Аби не розкривати передчасно таємниць, які ж книги стали найкращими з усіх отриманих бібліотекою, скажемо лише, що серед них є праці і твори місцевих авторів, науковців, дослідників. Тож насправді нам є чим пишатися!

У відділі документів іноземними мовами відбудеться презентація медіа-скриньки „Вчимося читати німецькою”.

У бібліотеці в цьому році представлено багато виставок творчих робіт як аматорів, так і визнаних митців. О 14:00 відбудеться презентація персональної фотовиставки члена Національної спілки фотохудожників України, кіровоградського фотомитця Юрія Лебедєва.

Подарунком усім відвідувачам стане створення натюрморту власноруч в техніці осибама. Для цього варто просто завітати на безкоштовний майстер-клас Анастасії Бєлік „Створюємо натюрморт”!

Для шанувальників книги ми підготували багато книжкових виставок, які будуть представлені у кожному відділі.

Всі заходи мають єдину мету – зробити все, щоб кожен присутній в обласній універсальній науковій бібліотеці, кожен житель міста і області відчув, що Всеукраїнський день бібліотек - саме його свято.

Приєднуйся до нас і святкуй разом з нами!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Програма святкових заходів до Всеукраїнського Дня бібліотек
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua