[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч з відомим представником львівської архітектурної школи Віктором Проскуряковим


Фон

Зустріч з відомим представником львівської архітектурної школи Віктором Проскуряковим

23 жовтня о 15.00 у відділі мистецтв Кіровоградської універсальної наукової бібліотеки ім. Дмитра Чижевського відбудеться зустріч з відомим представником львівської архітектурної школи Віктором Проскуряковим.

Архітектора Віктора Проскурякова знають як експерта європейського масштабу в сакральних, культурологічних, театрально-видовищних, ландшафтних питаннях архітектури.

Енергійний та комунікабельний пан Віктор відгукнувся на запрошення Кіровоградського театру ляльок та не відмовив у зустрічі з користувачами бібліотеки ім.Д.І.Чижевського.

Довідка

Віктор Проскуряков народився 1953 року в м. Бориславі Львівської області. 1975 року отримав диплом архітектора у Львівському політехнічному інституті, згодом закінчив аспірантуру в Москві. 1985 року став членом Спілки архітекторів України, з 1994 — член-кореспондент, а згодом дійсний член Української академії архітектури. Професор, декан фахової освіти Інституту архітектури "Львівської політехніки", графік архітектури. Нагороджений численними дипломами та преміями. Зокрема, 2003 року переміг у національному конкурсі "Творення" в номінації "Кращий архітектор-педагог року".

Запрошуємо всіх

бажаючих до спілкування!

вул.Велика Перспективна 24,

1-й поверх,

відділ мистецтв.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч з відомим представником львівської архітектурної школи Віктором Проскуряковим
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua