[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “На фоне Пушкина снимается семейство”


Фон

Увага!


Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського та громадська організація
“Русский центр эстетического воспитания” оголошують нову фотовиставку

“На фоне Пушкина снимается семейство”

До 175-річчя Дня пам’яті Олександра Сергійовича Пушкіна (10 лютого 2012 р.)

Шановні друзі! Запрошуємо до участі у створенні фотовиставки “На фоне Пушкина снимается семейство” усіх бажаючих. Для цього необхідно подати до оргкомітету фотографію, на якій зображено учасника (або членів його родини) на фоні пам’ятника поету або місць, пов’язаних з його ім’ям. Це можуть бути фотографії будь-якого століття. До оригіналу фото або копії додаються відомості про учасника (прізвище, ім’я та по батькові учасника, дата, рік та місце події).

Роботи приймаються до 25 січня 2012 року.

Приносьте сучасні та архівні фотографії за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24, ОУНБ ім. Д.Чижевського. Бібліотека оцифрує фотографії і поверне їх власнику.

Або надсилайте цифрові фото за адресою: konkurs@library.kr.ua (Тема листа: „Конкурс”, в листі: назва роботи/робіт, а самі фотографії надсилайте у файлі, прикріпленому до листа).

Фотографії будуть розміщені на сайті бібліотеки у розділі «Віртуальна виставка» - «На фоне Пушкина снимается семейство”.

Урочисте відкриття фотовиставки “На фоне Пушкина снимается семейство” відбудеться 10 лютого 2012 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського.

Чекаємо на Ваші роботи!



Фон


Фон

[ HOME ]

“На фоне Пушкина снимается семейство”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua