[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Подарунки від мера


Фон

Подарунки від мера

10 листопада з незвичайним візитом до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського завітав Кіровоградський міський голова Володимир Тихонович Пузаков. Він прийшов з книжковими подарунками видань „Інституту біографічних досліджень”, що входить до складу одного з найбільших видавництв України - Українського видавничого консорціуму.

12 років Український видавничий консорціум під керівництвом Болгова Вадима Володимировича успішно займається друкованою іміджевою продукцією, а у 2007 році започаткував всеукраїнське видання „Ювіляри України. Події та особистості ХХІ століття”.
Кожна із сторінок цих унікальних біографічних та історичних видань відкриває захоплюючий світ політичної, ділової, інтелектуальної, мистецької еліти нашої держави. Найкращі перлини-книги цього Всеукраїнського спецпроекту подарував Володимир Тихонович обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського.

  

Серед цінних дарунків – книги про сучасний розвиток окремих галузей промисловості та машинобудування України, про видатних особистостей окремих областей, книги європейського та євроінтеграційного спрямування тощо.
Загалом завдяки такому щедрому дарунку міського голови наші користувачі матимуть змогу працювати з понад 20-ма сучасними інформативними та високополіграфічними виданнями.
Це не перша ознака уваги Кіровоградського міського голови до головного інформаційного, просвітницького та культурного закладу області.

  

В ході зустрічі з колективом та відвідувачами бібліотеки Володимир Тихонович запевнив, що робитиме все можливе, щоб наше місто, зокрема, культура активно розвивалися, щоб працювали всі комунальні служби, і тоді Кіровоград за якістю та рівнем життя, зовнішнім ошатним виглядом оновлених будинків, вулиць, площ радуватиме всіх мешканців.
Від усього колективу та багатотисячної когорти наших користувачів дякуємо Володимиру Тихоновичу і сердечно зичимо Вам невичерпної наснаги, сповнення Ваших задумів, розуміння і підтримки Ваших друзів і однодумців. Хай невтомна праця, невгасима енергія, мудрість та життєвий оптимізм супроводжують Вас на відповідальному шляху. Здоров'я, щастя, миру, добра і злагоди Вам і Вашій родині.
Дозвольте висловити наше щире бажання і надалі підтримувати з Вами найтепліші дружні взаємини. Високо цінуємо нашу співпрацю у минулому, тепер і в майбутньому.


Фон


Фон

[ HOME ]

Подарунки від мера
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua