[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Осіннє рандеву»



Фон

«Осіннє рандеву» в Клубі інтелектуальних ігор

2 і 3 листопада 2013 року в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбулися командні змагання з шахів "Осіннє рандеву”. Ці турніри присвячені пам`яті благодійника і мецената шахового життя кіровоградців Сергія Дмитровича Задорожного.



В організації і проведенні турнірів вагому роль відіграє Клуб інтелектуальних ігор. Адже Клуб створює можливості для систематичних ігрових зустрічей кіровоградських шахістів, займається дизайном місця зустрічей, плідно співпрацює зі своїми партнерами, створює комфортну атмосферу в час проведення інтелектуальних ігор, забезпечує їх інформаційну підтримку.

Важливу роль в організації нинішніх зустрічей відіграв і голова клубу “Чатуранга” Анатолій Іванович Ільяшенко, який опікувався запрошенням гравців, організацією турнірів, пошуками благодійної допомоги для придбання цінних подарунків переможцям. В ролі спонсорів виступили друзі й однодумці Сергія Задорожного.
Шахове “Осіннє рандеву” стало можливим і завдяки старанням головного судді, керівника Кіровоградського обласного шахового клубу “Біла тура” Георгія Георгійовича Дубівки. Відомий суддя міжнародної категорії, кандидат у майстри спорту з шахів, він зумів створити атмосферу дисциплінованої, цікавої, самовідданої гри. “Важливим фактором у народженні гросмейстера, – зазначив Георгій Георгійович в одному із звернень до численних гостей, – відіграє активна підтримка і допомога батьків молодших учасників. Саме завдяки старшим здібності юного гравця зможуть перерости у талант майстра”.

Боротьбу за першість вели дві групи команд.

Лідером першої команди стали гравці на чолі зі своїм капітаном, учнем загальноосвітньої школи № 34 Дмитром Удовіком.

ІІ місце посіла команда Владислава Крамаренка.
ІІІ команду-переможницю очолював Іван Ковальчук.

У другій групі гравців І місце посіла команда учня 6 класу ЗОШ № 24 Олега Задорожнього,
ІІ місце — Олександра Башевого,
ІІІ місце здобула команда братів Опоркіних — Станіслава та Ярослава.


Ця зустріч для всіх учасників та гостей була надзвичайно цікавою і показовою, адже єднання кількох поколінь шахістів у спільному інтелектуальному змаганні свідчить про глибокий інтерес і любов до шахів, про вияв високої потреби кіровоградців у інформаційних, комунікативних, культурних, оздоровчих послугах, в ефективному вирішенні питань проведення цікавого і змістовного дозвілля.

 

 


[ HOME ]

«Осіннє рандеву»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua