[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Історичний роман «Червоний»


Фон

Письменник Андрій Кокотюха представить увазі кіровоградських читачів свій новий історичний роман «Червоний» та інші книги.

17 квітня о 17:00 в бібліотеці ім. Д.Чижевського (зал гуманітарних наук, 3-й пов.) відомий український письменник Андрій Кокотюха (м. Київ) представить увазі кіровоградських читачів свій новий історичний роман «Червоний» та інші книги.

«Червоний» – кращий історичний роман 2012 року за версією «Коронації слова», в якому йдеться про легендарного героя – командира УПА Данила Червоного на псевдо «Остап».

Роман складається з трьох окремих історій, кожну з яких розповідають люди, що бачилися з Червоним. Перший – міліціонер з Чернігова, який служив на Волині у 1947 році. Другий – кагебіст, що влаштував полювання на «Остапа» і запроторив його до ГУЛАГу. Третій – «ворог народу», колишній танкіст-фронтовик, який відбуває каторгу в таборах суворого режиму на Воркуті разом з Данилом Червоним, де бандерівці піднімають повстання проти нелюдського тоталітарного режиму.

Усі три історії показують «різні правди» за якими стоять людські долі. Але автору вдається уникнути спокуси драматизації і героїзації. Роман написано на основі історичних документів і зібраних свідчень від очевидців описаних подій.

Роман А. Кокотюхи «Червоний» вирізняє захопливий динамічний сюжет, легка манера оповіді, притаманна перу відомого майстра детективів.

Запрошуємо на зустрічі всіх, хто цікавиться історичною прозою.

На зустрічі можна буде придбати книги.

Вхід вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Історичний роман 'Червоний'
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua