[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відкрилася виставка «РІК – 2012»


Фон

Відкрилася виставка «РІК – 2012»


22 лютого 2013 року в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбулося урочисте відкриття звітної художньої фотовиставки Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України «РІК-2012». На виставці представлені різнопланові та різножанрові фото членів і кандидатів Кіровоградської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, зокрема такі світлини, що демонструються уперше. Урочисту презентацію відкрила заступник директора обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського Оксана Ткаченко, яка зазначила, що творчість кіровоградських фотомитців значно еволюціонувала, лави обласної організації НСФХУ поповнилися талановитими членами, роботи яких посідають гідне місце в культурній скарбничці не лише краю, але достойно виглядають на загальноукраїнському рівні. Та вручила почесним гостям свіжий, п’ятий випуск «Бібліотечної орбіти Кіровоградщини», адже там є стаття, присвячена нашому спільному проекту, який увійшов в історію минулого року «Відкрита бібліотека, що дивує, або “Квітуча Україна” в Кіровоградській ОУНБ ім. Д. Чижевського». Нам дуже приємно, що обласна бібліотека ім. Д. Чижевського тісно співпрацює з обласною організацією НСФХУ, даруючи кіровоградцям насолоду від перегляду світлин.

   

«Наш світ - неймовірна краса, створена Богом, а завдяки таланту фотохудожників її вдалося закарбувати назавжди», - поділився враженнями від виставки і благословив експозицію секретар Кіровоградської Єпархії Української православної церкви Київського патріархату отець Миколай.

Учасників фотовиставки і присутніх привітали голова правління обласної організації Національної спілки фотохудожників, Заслужений діяч мистецтв Польщі Володимир Миколайович Мощинський, а також заступник голови правління, почесний член обласної організації Національної Спілки фотохудожників Таїсія Іванівна Антоненко, і вручили свідоцтва учасникам звітної художньої фотовиставки.

   

А до фонду бібліотеки від правління НСФХУ Володимир Мощинський подарував три останніх каталоги Звітних виставок Національної спілки фотохудожників України за 2010, 2011 і 2012 рр., які нещодавно привіз з Києва.

Зібрання з відкриттям привітав голова художньої ради обласної організації Національної спілки фотохудожників Юрій Васильович Лєбєдев.

Другою частиною презентації стала творча зустріч у відділі мистецтв, де відбулося он-лайн спілкування з автором фотовиставки "Тель-Авів — Єрусалим: стрітфото" Євгеном Мельниковим за допомогою скайп-технологій, присутні ділилися враженнями та ставили питання стосовно виставкових робіт.

Запрошуємо до перегляду виставки, яка працює без вихідних, протягом місяця, в режимі роботи бібліотеки.

Вхід – вільний!

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Відкрилася виставка «РІК – 2012»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua