[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація фотовиставки Гліба Цуканова 'Відкриваючи Україну. Седнів'


Фон

 14 листопада о 13:00

відбудеться презентація персональної фотовиставки Гліба Цуканова
“Відкриваючи Україну. Седнів”

З фотоапаратом у руках Гліб Цуканов вже відвідав немало унікальних куточків України. І враження від побаченого були настільки яскравими, що юний аматор фотомистецтва вирішив поділитися ними з кожним, чия уява відкрита для гармонії, краси, маленьких таємниць буття...

Гліб започаткував цикл фотовиставок “Відкриваючи Україну”. Це вже друга його персональна виставка, що відкривається в екологічному центрі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського. Перша познайомила відвідувачів з унікальним містом Седнів, відомим як “Українська Венеція”.

В новій експозиції представлено понад 20 світлин: осінні пейзажі, архітектурні цікавинки, побутові замальовки, – і все це з одного невеличкого куточка у Чернігівській області – селища Седнів.

У цьому стародавньому містечку, розташованому за 25 кілометрів від Чернігова, панує якась особлива, чарівна, по-дитячому казкова атмосфера. Століттями гордий Седнів надійно оберігає свої секрети і легенди. Та варто лише захотіти – і завіса таємниці розтане...

Тож юний мандрівник через мистецтво фотографії дає можливість відвідувачам фотовиставки познайомитись з цим чудовим містечком.


Запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію, яка працюватиме з 14 листопада до 2 грудня 2013 року без вихідних.

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація фотовиставки Гліба Цуканова 'Відкриваючи Україну. Седнів'
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua