[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Сад моєї душі”


Фон

“Сад моєї душі”


Відділ документів з питань економіки, виробництва та природничих наук запрошує на персональну виставку робіт Світлани Вікторівни Сербін “Сад моєї душі”, відкриття якої відбудеться 26 грудня 2012 року о 16:00.

“Как у наших у ворот, чудо-дерево растет” - хто з нас не пам'ятає ще з дитинства ці веселі рядки? Та чи здогадувався автор, що його чудернацька фантасмагорія зможе існувати в реальному житті? Оригінальні маленькі деревця, для виготовлення яких використовуються натуральні матеріали, називаються топіарії або дерева щастя. Топіарії це також флористичне дерево. Ті люди, кого не «люблять» кімнатні рослини, прикрашають ними інтер'єр. Це дуже незвична композиція, яка завжди привертає до себе увагу. Вона яскрава і креативна, оригінальна і дуже красива. Адже топіарій можна створити для будь-якого інтер’єру. Залежно від розміру і зовнішнього вигляду деревця його можна встановлювати прямо на підлозі, на відкритих поличках, каміні, журнальному столику або на тумбочці біля ліжка.

   

Останнім модним декором для домівки стали кавові дерева. Пані Світлана створює прекрасні топіарії з квітів, морських мушель, паперу, стразів і намиста, штучних гілок, цукерок, шишок та інших різних матеріалів. У її колекції безліч красивих дерев, які вона зробила з величезною любов’ю.

   

Ще з дитинства пані Світлана захоплювалася рукоділлям. В 10 років бабуся навчила її в’язати, власне з чого і почався творчий шлях майстрині. Окрім в’язання вона займалася шитвом, вишивкою, модульним орігамі. В саду творчої уяви Світлани Сербін ростуть не тільки флористичні дерева, а й іграшки та ляльки ручної роботи, прикраси для волосся, які вона створює для своєї донечки та інших маленьких модниць. Це бантики, пов’язки, дитячі капелюшки та інші речі.

   

На виставці представлено майже 40 різнопланових робіт. З виробами майстрині більш детально можна ознайомитися в соціальних мережах “ВКонтакте” та “Одноклассниках”.

Відкриття виставки супроводжуватиметься виступом учнів дитячої музичної школи № 2 ім. Ю.Мейтуса (класу бандури).

Оскільки виставка відкривається напередодні новорічних свят, то будуть експонуватися ще й різноманітні новорічні композиції: новорічні топіарії, різдвяні віночки, свічки, сувеніри-магніти, виготовлені з кавових зерен у формі ялинок та ін.

   

А для всіх бажаючих майстриня проведе безкоштовний майстер-клас з виготовлення новорічної ялинки. Для цього потрібні такі матеріали: 1 лист зеленого картону формату А4, клей “Момент”, 1 новорічний дощик завдовжки 3 м, маленькі новорічні іграшки та прикраси, ножиці, CD диск для основи.

   

Отже, запрошуємо на виставку, де ви зможете не тільки поринути в світ прекрасного, а й власноруч виготовити новорічну ялинку.

Виставка працює в режимі роботи бібліотеки з 26 грудня 2012 р. до 25 січня 2013 р.

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“Сад моєї душі”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua