[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Динаміада-2012”


Фон

“Динаміада-2012” в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського


З 29 лютого до 2 березня в Клубі інтелектуальних ігор ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбувся триденний чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України з шахів. Цього разу змагалися колективи фізичної культури правоохоронних органів міста Кіровограда, тим самим давши старт “Динаміади-2012” з 8 видів. спорту. Змагання очолювала суддівська бригада під керівництвом судді міжнародної категорії Г.Г.Дубівки.

Вдало стартували представники КФК Управління МНС України в області (голова В.В.Федорчак, відповідальний секретар О.А.Твердоступ), які стали чемпіонами цього турніру. Вони отримали кубок та диплом за І місце.

На другому місці - представники КФК Управління СБ України в області (голова Р.А.Кулаков, відповідальний секретар Р.А.Красюк).

Третє місце посіла команда КФК Управління МВС України в області (голова Ю.В.Язиков, відповідальний секретар О.В.Співак).

На першій дошці чемпіоном став представник КФК УМВС України в області Станіслав Браверман, друге місце посів Олександр Скрипачов (УМНС України в області), третє дісталося Андрієві Драчу (УСБУ в області).

На другій дошці місця розподілилися в такому порядку: І місце — Юрій Бобрик (УМНС);
ІІ місце — Сергій Скок (УСБУ);
ІІІ місце — Юрій Пєтухов (УМВС).
На третій дошці чемпіоном став:
І місце — Сергій Скачок (в/ч А-0680);
ІІ місце — Володимир Середа (УМНС);
ІІІ місце — Сергій Негретов (УСБУ).

Переможців та призерів змагань нагородив грамотами та медалями заступник голови обласної організації ФСТ “Динамо” України МСУМК О.О.Корецький.

Представники команд, учасники змагань, керівництво ОО ФСТ “Динамо” України щиро вдячні співробітникам бібліотеки імені Д.Чижевського за співробітництво в організації та проведенні змагань. А Клуб інтелектуальних ігор завжди відкритий для гравців-інтелектуалів.



Фон


Фон

[ HOME ]

“Динаміада-2012”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua