[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Щедрий вечір у відділі мистецтв



Фон

10.12.2014 – Щедрий вечір у відділі мистецтв




19.30 – Перформанс програма Миколи Копай – Гори.
Виставка & акустична гітара
На виставці представлені живописні та акварельні роботи художника за останні роки. Художник проникає видиму поверхню, прагнучи відтворити внутрішній світ людини. За задумом автора глядач пройде крізь ряд облич і зіштовхнеться з загадкою. Запрошуємо Вас відвідати виставку та розгадати її.

20.00 - Пригощання «Кутя з маком»
Традиційна українська страва кутя має свої правила приготування та споживання. Як це робилося у нас на Єлисаветградщині розповість та покаже майстер народного мистецтва Гарбузенко Лариса. Тут Ви зможете нарешті відрізнити макогін і макогон. Дізнатися призначення та використання макітри, почуєте народні приказки, прислів’я, примовки, байки та забобони про щасливу пару «макогін та макітру». Відбудеться конкурс серед учасників.

20.00. – «Вив’язування хустки»
У 2014 році українська хустка знову в моді! Своїм досвідом вив’язування жіночих хусток та шарфів поділиться пані Наталя Овчаренко, адже нове – це призабуте старе. А українські традиційні хустки завжди доречні у нашому вбранні.

19.30 – «Бібліотечна перукарня»
21.30 – Презентація проекту центру перукарського мистецтва Кіровоградщини «Персонажі гоголівських вечорів на хуторі біля Інгулу».
Моделювання зачісок, плетіння коси з додаванням декоративних елементів, створення образу Солохи, Вакули, Оксани, чорта, цариці Катерини та генерала Потьомкіна — все це продемонструють фахівці своєї справи Ангеліна Ковальова, Тетяна Жернова, Анна Ковальова, Людмила Козлова, Тетяна Танкова, Тетяна Прохорова, Юлія Піліпюк, Вікторія Безуглая, Олена Корсун.


Вхід – вільний

 


[ HOME ]

10.12.2014 – Щедрий вечір у відділі мистецтв
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua