[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Виставка


Фон

Виставка „Вчитель, школа, мистецтво”

відкрилася 23-го грудня у виставковому залі
відділу мистецтв ОУНБ ім.Д.І.Чижевського

Вже не один рік існує традиція художніх виставок, які презентує кафедра образотворчого мистецтва та дизайну КДПУ ім.В.Винниченка разом з відділом мистецтв ОУНБ ім.Д.І.Чижевського. Напередодні Нового року народився арт-проект, щедрий на оригінальність та різноманітність творчих пошуків. Він має назву – „Вчитель, школа, мистецтво”.

Представлена художниками експозиція демонструє вільний вибір авторів щодо жанру, теми, техніки виконання. У цьому вернісажі є спільне, що єднає всіх його учасників, - це та сама школа, що вже склалася в педагогічному університеті, представниками якої є викладачі, студенти та випускники художньо-графічного відділення. Ознаками цієї школи є майстерність, вміння володіти будь-якими техніками різних видів мистецтва.

З повним правом можна стверджувати, що мистецький факультет виконує роль зразкового художнього простору в місті, з нього надходять найкращі фахівці в галузі різних сфер образотворчого мистецтва та дизайну.

Склад учасників виставки „Вчитель, школа, мистецтво”: викладачі - Кулініч Л.О., Паньковська А.А.,Гусєва Л.Г., Гусєва К.В., Малєжик Ю.М., Дереновська О.В., Возник І.С., Давидов В.М., Демиденко Л.І., Демиденко О.В., Гарбузенко Л.В., Подволоцька О.С.; студенти - Лева Ю., Морозова А., Сережкина Д., Кузнєцова С., Жиган І., Полоз О., Тимченко В., Доброва Л., Войтович А



Фон


Фон

[ HOME ]

Виставка
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua