[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 13 грудня запрошуємо на презентацію історичного роману-дилогії „Кров – свята” українського письменника Володимира Шовкошитного


Фон

13 грудня запрошуємо на презентацію історичного роману-дилогії „Кров – свята” українського письменника Володимира Шовкошитного


13 грудня обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського і громадське об’єднання „Український клуб” запрошують на презентацію історичного роману-дилогії „Кров – свята” (2012) українського письменника Володимира Шовкошитного.

Книга – гостросюжетна і одночасно лірична, зауважують редактори роману, вона складається з двох книг. І якщо перша була написана доволі швидко, - зізнався автор, то матеріали до другої він розпочав збирати ще з 1996 року.

У романі „Кров – свята” описані українсько-польські конфлікти, сутички з німцями, радянськими військами, а також реальні історії, які відбувалися у повстанському середовищі. Крім того, у написанні книг автор використав безліч автобіографічних історій, участь у яких брав сам або ж його родичі чи знайомі. У творі навіть включений епізод про перепоховання Василя Стуса. Основна ж ідея роману - об’єднання України долями героїв.

Зустріч розпочнеться о 17.00 в читальному залі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського, 3-й поверх.

Запрошуємо всіх бажаючих! Вхід вільний!

Довідка

Володимир Федорович Шовкошитний – поет, прозаїк, публіцист, член НСПУ, народний депутат України І скликання, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС, президент Міжнародної організації “Союз Чорнобиля”. Автор багатьох книжок та сценаріїв до фільмів. Нині Володимир Шовкошитний обіймає посаду першого заступника Голови НСПУ. Проживає в місті Києві. Володіє українською, білоруською, польською та російською мовами.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

„Кров – свята”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua