[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Подаруй бібліотеці книгу


Фон

„Подаруй бібліотеці книгу”

Це не просто тимчасова акція. Таку мету перед собою ставить вже не один десяток років Володимир Петрович Шурапов, кіровоградський поет, публіцист, театрознавець, лауреат премії Спілки театральних діячів України в галузі театрознавства і театральної критики, престижних обласних літературних та краєзнавчих премій: імені Є. Маланюка, В.Ястребова, В.Винниченка та в галузі тележурналістики, даруючи свої нові книги обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.Чижевського.

Цього разу його книжковий дарунок особливий. Книга „Відверта розмова” – це мистецькі діалоги Володимира Петровича Шурапова з Іваном Васильовичем Казнадієм, заслуженим діячем мистецтв України, неординарною особистістю, талановитим актором і режисером, який за 50 років творчої роботи поставив близько півтори сотні вистав, підготував до двохсот художніх програм за власними сценаріями, зіграв чимало ролей...

Це видання Володимир Шурапов присвятив 130-річчю Театру Марка Кропивницького, яке буде відзначатися у жовтні нинішнього року.

Щедрий дарунок справжнього друга і мецената бібліотеки (350 примірників книги) отримають читачі не лише обласних та міських бібліотек, а й сільської глибинки. Ми бажаємо Володимиру Петровичу доброго здоров’я для втілення багаточисленних задумів, якими вщерть переповнена його творча душа!

Валентина Козлова,
заступник директора
ОУНБ ім.Д.І.Чижевського




Фон


Фон

[ HOME ]

Подаруй бібліотеці книгу
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua