[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація книг



Фон

21 січня 2011р. о 14 год. у відділі документів з питань економіки, виробництва та природничих наук ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбудеться презентація книг “Конструювання одягу” та “Технологія оброблення швейних виробів” кандидата технічних наук, доцента фізико-математичного факультету КДПУ ім. В. Винниченка Єжової Ольги Володимирівни.

Посібник “Конструювання одягу” містить авторські системи крою, а також довідкову інформацію та результати наукових досліджень в галузі конструювання одягу.

У посібнику “Технологія оброблення швейних виробів” надано перевагу методам, що дозволяють отримати найвищу якість оброблення в умовах навчального закладу – середньої школи або професійного ліцею. Це зумовлює збільшення кількості операцій, зокрема ручних порівняно з технологією, що застосовується на швейних підприємствах.

Теоретичні відомості посібників доповнені ілюстраціями та схемами, що містять зображення швейних виробів.

На презентацію запрошуються вчителі трудового навчання загальноосвітніх шкіл м. Кіровограда, майстри виробничого навчання, учні професійно-технічних ліцеїв та всі, хто бажає опанувати швейну справу самостійно.


[ HOME ]

Презентація книг
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua