[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Сімейні цінності



Фон

Увага!

У п’ятницю, 19 листопада о 15:00, у відділі міського абонемента відбудеться зустріч на тему „Сімейні цінності”, організована членами громадської організації „Посол Плюс” Запрошуємо на зустріч батьків з дітьми, і тих, хто не перебуває у шлюбі, і наречених – словом усіх небайдужих.

Відділ міського абонемента - це один з найбільш популярних відділів у бібліотеці, який обслуговує всі категорії користувачів, його фонд налічує близько 45 тисяч примірників з різних галузей знань. Частину фонду (близько 800 примірників) складає медіа-фонд, до якого входять документи на нетрадиційних носіях - CD та DVD. В медіа - фонді ви можете вибрати на свій смак енциклопедії, реферати та курсові роботи, документи популярного та розважального характеру, аудіокниги. Це єдиний відділ, де книги, журнали, документи на нетрадиційних носіях видаються користувачам додому на певний термін. Бібліотекарі опікуються підтримкою людей поважного віку, громадян з функціональними обмеженнями, обдарованих дітей і молоді. У відділі організовуються виставки творчих робіт, проводяться різноманітні заходи, бо він знаходиться на першому поверсі приміщення бібліотеки і до нього зручний доступ.

Також це відділ сімейного читання: дитячий куточок, створений у відділі, надає можливість провести час з іграшками та цікавими книжками дітям, які завітали з батьками до бібліотеки.

[ HOME ]

Сімейні цінності
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua