[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон „Стривожену пам`ять — спалах гарячий обпалить”


Фон

 

“Стривожену пам`ять — спалах гарячий обпалить”

 

15 квітня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться засідання прес-клубу “Стривожену пам`ять — спалах гарячий обпалить”. Захід відбувається в рамках Програми збереження історичної пам`яті про перемогу у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

В історії кожної держави, кожного народу є дати і події, які стають знаковими і святими для нащадків. Такою знаковою віхою є Перемога нашого народу у Великій Вітчизняній війні. Шанобливе ставлення до пам'яті про Перемогу і ветеранів Великої Вітчизняної війни є священним обов'язком держави і громадян України.

Відзначаючи всесвітньо-історичне значення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років та виходячи з історичних традицій українського народу зберігати пам'ять про захисників Вітчизни, відбудеться засідання прес-клубу “Стривожену пам`ять — спалах гарячий обпалить”.

В програмі заходу розповіді істориків-краєзнавців В.В.Даценка, Ф.О.Шепеля про Кіровоградщину та її жителів під час лихоліття Другої світової війни; про недопущення фальсифікації історії Великої Вітчизняної війни у наукових дослідженнях та засобах масової інформації; про встановлення імен невідомих захисників Вітчизни, тисячі яких досі лежать безіменними у кіровоградській землі.

В засіданні візьмуть участь історики КДПУ ім. В.Винниченка; краєзнавці; співробітники обласного краєзнавчого музею; студенти історичного факультету КДПУ ім. В.Винниченка; представники кіровоградських ЗМІ.

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

„Стривожену пам`ять — спалах гарячий обпалить”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua