[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Не спека розпалила їх обличчя...


Фон

Не спека розпалила їх обличчя...


Таких завзятих, наполегливих і відданих, мабуть, не бачив ще ніхто! Вони забувають про їжу, сон, про існування часу. Наші шахісти із Клубу інтелектуальних ігор приходять у бібліотеку двічі на тиждень — у суботу й понеділок. Але “приходять” — то дуже віддалене поняття для зображення цих зустрічей.

Це — ігрова стихія, це — ураган емоцій, вихор почуттів, це — шумне цокання шаховими фігурами по дошках, розпашілі й водночас зосереджені обличчя...

Чоловіки, які з таким запалом віддаються шаховим баталіям, так щиро служать царству Каїсси, що не помічають ні літньої спеки, ні життєвих перипетій, ні будь-яких інших перешкод.

Таким постійним відвідувачам бібліотека завжди широко відчиняє двері. Для них є окреме приміщення, ігрові комплекти, шахові годинники. Зі щирою душею їх вітають бібліотечні працівники.

Тож цілісіньке літо в Клубі кипить і вирує бурхлива шахова гра. Вогонь життя в неї вдихають Микола Колесниченко, Олександр Слободяник, Володимир Войченко, Анатолій Слесаренко, Степан Шалига, Олександр Вергуненко, Аркадій Аскері, Микола Підмастерчик, Сергій Попов та ін.

Цих самовідданих людей захоплює й література, яка експонується на постійно діючих виставках, і книги, що є у фондах бібліотеки імені Д.Чижевського.

Адже наша книжкова скарбниця систематично поповнюється новою фаховою літературою для прихильників шахової гри. Завдяки їй розширюються пізнавальні горизонти й у починаючих шахістів, і y висококваліфікованих гросмейстерів.

Тож з великим нетерпінням і щирістю чекаємо ми на своїх постійних і нових інтелектуальних друзів!

Працівники Клубу інтелектуальних ігор



Фон


Фон

[ HOME ]

Не спека розпалила їх обличчя...
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua