[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Тель-Авів — Єрусалим: стрітфото”


Фон

Відбулося відкриття фотовиставки Євгена Мельникова
“Тель-Авів — Єрусалим: стрітфото”


Стріт, або вуличне фото – незвичний і оригінальний жанр, в якому не лише працює, але й досяг значних успіхів Євген Мельников, наш колишній земляк, а зараз житель м.Рамла, що неподалік Тель-Авіву (Ізраїль).
27 січня в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбулося офіційне відкриття його першої фотовиставки “Тель-Авів — Єрусалим: стрітфото”

Урочистості відкрила заступник директора ОУНБ Оксана Ткаченко, зазначивши, що означенням цього відкриття стало «вперше». Вперше спілкування з автором фоторобіт вдало відбулося через скайп, вперше у бібліотеці такий захід пройшов практично в он-лайн-режимі, вперше відкриття відбулося в неділю, і це дало змогу багатьом кіровоградцям цікаво й корисно провести дозвілля. Багато гарних слів на адресу автора прозвучало від голови обласної організації Національної Спілки фотохудожників України Володимира Мощинського, духовного лідера єврейської общини Кіровограда, ребе Дана Закути, радника голови Кіровоградської міської ради з питань культури Миколи Барабулі.

  

Євген щиро вітав із землі обітованої усіх присутніх, а зібралося понад сотня гостей, серед яких - друзі, рідні, знайомі, розповів, що спеціально не підписував фотографії, аби кожен мав змогу домислити фотомить, що твори в експозиції, які збиралися протягом останніх трьох років, відсотків на 90 є фотоудачею, бо жодних постановочних знімків на виставці немає. Роботи досить іронічні, про що зазначив у виступі журналіст Роман Любарський, і як йому здалося, люди на портретах впізнавані.

  

Презентація, як це зазвичай буває на таких наших відкриттях, була наповнена дружньою атмосферою гарних вражень, Щиро спілкувалися друзі, рідні, бо й згодом до Євгена приєдналася і його дружина Світлана, яка сказала, що завжди є об’єктом фотографії, але ніколи - фотокритиком.

  

Автор щиро подякував організаторам виставки, хто доклав значних зусиль до відкриття – адміністрації і працівникам бібліотеки, членам обласної організації Національної Спілки фотохудожників України, Міжрегіонального об’єднання фотографів – усім, хто долучився до такого яскравого міжнародного фотопроекту.

Виставка “Тель-Авів — Єрусалим: стрітфото” працює в холі ІІІ поверху до кінця лютого, без перерви і вихідних, в режимі роботи бібліотеки. Запрошуємо усіх до перегляду!


Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Круглий стіл «Єлисаветград православний: історичні події та особистості»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua