[HOME]
Поточні новини  
DC.Metadata
Повернутися
[ HOME ]
Акція "За добро і любов" у м. Світловодську



Місяць тривала у м. Світловодську культурно-просвітницька та інформаційна акція, "За добро і любов", яку очолила куратор в галузі культури від управління культури облдержадміністрації, директор обласної наукової бібліотеки, голова Кіровоградської міської організації Всеукраїнського політичного об'єднання "Жінки за майбутнє" Олена Гаращенко. За її проектом тут було відкрито інформаційно-ресурсний центр для громадського користування. Вона та її колеги - кіровоградські і світловодські бібліотекарі та члени партії - за підтримки місцевих органів самоврядування та громадських організацій провели для світловодців - дорослих і дітей - кілька свят за народним календарем, творчі зустрічі в місцевому краєзнавчому музеї в єврейській общині, у товаристві інвалідів "Добрада", в районній та центральній міських світловодських бібліотеках, у Палаці культури, школах, приладобудівному технікумі, на заводах, на святі "Я - мамине крило" - для багатодітних матерів. Проведено прем'єру нової книги гумору Бориса Слюсаря, яку видав бібліотечний літклуб "Євшан".

Бібліотекарі відвідали діючу українську православну церкву Покрови Пресвятої Богородиці та Храм, який будує настоятель митрофорний протоієрей Олександр Коваленко, і семінар-тренінг для жінок - лідерів громадського руху.

Під час цих заходів звучала поезія Василя Симоненка, Ліни Костенко, кіровоградської поетеси Антоніни Корінь та світловодців: Віктора Соколова, В'ячеслава Сокуренка, Юрія Френкеля, дотепний гумор Бориса Слюсаря, а також багатьох інших світловодських літераторів, у тому числі й наймолодших: Олени Рац, Діани Натхір, Віталія Коваленка, об'єднаних у міську літстудію "Літо".

Кращим бібліотекам міста і району були вручені в ході акції бібліотечки книг.

[ HOME ]
 
© ОУНБ Кропивницький 1999-2000     Webmaster: webmaster@library.kr.ua