[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Візит до бібліотеки почесного гостя


Фон

Візит до бібліотеки почесного гостя

9 листопада, в День української писемності та мови обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Д. Чижевського відвідав заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.

Під час зустрічі Микола Володимирович познайомився з рідкісними і цінними документами, які зберігаються в головній книгозбірні області. Микола Томенко, кандидат історичних наук, захоплюється книжковими раритетами, і до речі, має власні гуманітарні проекти, як наприклад, подаровані нашому закладу нові роботи «Історія української Конституції» та «Український романтик Микола Гоголь», покликані відкрити для нинішніх і зберегти для наступних поколінь неоціненні надбання українських літературних класиків. Микола Томенко передав бібліотеці диски: „Головні пісні та мелодії України” і „Класика української літератури. Живі голоси”.

У ході спілкування Микола Володимирович перейнявся проблемами збереження культурних цінностей, які належать до Національного культурного надбання, і висловив сподівання, що в цьому напрямку буде проводитися плідна і конструктивна робота на державному та регіональному рівнях.

Від усього колективу і багатотисячної когорти наших користувачів дякуємо Миколі Володимировичу і бажаємо козацького здоров’я, творчого натхнення, миру та злагоди! Нехай добрі справи, які Ви започаткували, будуть запорукою розвитку держави та добробуту всіх українців!


Фон


Фон

[ HOME ]

Візит до бібліотеки почесного гостя
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua