[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Індустрія гостинності


Фон

Відкриття книжкової виставки
„Індустрія гостинності”      

 З нагоди свята - Всесвітньго дня туризму, що відзначається щорічно 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн, – відділ документів з економічних, технічних та природничих наук запрошує на виставку „Індустрія гостинності”.

Історично склалося так, що сучасний туризм став результатом початку та еволюції подорожей. На стадіях зародження туризму мандрівники організовували подорожі самостійно. Метою подорожей було вивчення звичаїв і побуту, рівнів розвитку та особливостей життя народів і країн. Поняття “тур” було введено до вжитку в 1750 році, а термін “турист” використовувався як найменування учасника розважальних або освітніх подорожей (турів).

На виставці представлені видання, які познайомлять користувачів з індустрією туризму. Тут ви знайдете багато цікавого: літературу про основи туризму як соціально-економічного явища; історію його розвитку; принципи організації туристичної діяльності; концептуальні підходи до туристичного бізнесу, маркетингу та менеджменту. А ще дізнаєтесь про особливості організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства при готелях.

Запрошуємо до перегляду! Виставка діятиме з 25 вересня 2013 р. протягом місяця.

Вікторія Одєгналова


 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Індустрія гостинності
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua