[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Відпочивай з користю для здоров’я!


Фон

Відпочивай з користю для здоров’я!


Увага! В Кіровограді, на прибудинковому майданчику обласної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського працює БЕЗКОШТОВНИЙ тимчасовий пункт вимірювання артеріального тиску.

Управління охорони здоров’я Кіровоградської міськради і КЗ «Центральна міська лікарня м. Кіровограда (поліклінічне відділення)» створили тимчасовий пункт вимірювання артеріального тиску, де чергують кваліфіковані лікарі і медичні сестри, які виміряють артеріальний тиск усім бажаючим. Також лікар може надати консультацію та виписати рецепт на отримання ліків зі знижкою для лікування гіпертонічної хвороби.

Пункт працює щодня, з 8.00 по 16.00, до 22 липня. Через два тижні, відпрацювавши в інших мікрорайонах міста, пункт знову повернеться на прибудинкову територію бібліотеки.

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського знаходиться в центральній частині міста, на вул. Великій Перспективній, 24.

Запрошуємо кіровоградців і гостей міста скористатися медичними послугами, а також завітайте до бібліотеки. Спектр нових бібліотечних послуг вас приємно здивує, адже крім книг і журналів на будь-який смак, які можна почитати тут або взяти на певний термін додому, в бібліотеці можна переглянути кіно, скористатися Інтернет-зв’язком, пограти в шахи чи шашки, послухати музику тощо. А головне – врятуватися від шаленої липневої спеки і відпочити з користю для здоров’я!


   

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Відпочивай з користю для здоров’я!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua