[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Ukietech Studio” представляє...


Фон

“Ukietech Studio” представляє...


14 березня о 15.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація виставки робіт колективу професійної мистецької фотостудії “Ukietech Studio”.

Колектив фотостудії — це вихованці кіровоградського будинку сімейного типу “Наш дім”.

Директор будинку Сергій Покідов та вихователі намагаються розвивати таланти і інтереси кожної дівчинки чи хлопчика. Хтось із них чудово малює, хтось фотографує, інші вишивають або займаються дизайном, садять дерева, тощо. Вихованці Вікторія Мазур, Наталія Дмитрієва, В`ячеслав Доматашенко до глибини душі закохані у фотографію.

“Ukietech Studio” - це активна, креативна та динамічна команда, яка складається з фотографів, стиліста-перукаря, стиліста-візажиста та фотодизайнера, постійно розвивається, йде в ногу з розвитком сучасної фотографії.

Стиль роботи колективу фотостудії - beautiful&crazy.

Фотовиставку у відділі краєзнавства можна переглянути протягом місяця щодня, в режимі роботи бібліотеки (понеділок-п'ятниця з 10.00 до 19.00, субота-неділя з 10.00 до 18.00).

Вхід – вільний.

      


Довідка.

Дитячий будинок “Наш дім” - це новий тип інтернатного дитячого закладу за польською моделлю, в якому запроваджується індивідуальний підхід до вихованців, що допомагає дітям адаптуватися в громаді, знайти підхід до виховання кожної дитини, виявити та розвивати творчі здібності дітей.

“Наш дім” створювався за ініціативи відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міськради у рамках проекту, що його в Україні координує фонд «Благополуччя дітей». Це відбувається завдяки експертній та фінансовій допомозі партнерів, серед яких Європейська комісія, німецький фонд «Kinderhilfswerk e.V.» та польське Товариство “Наш дім”.

Серед друзів та партнерів “Нашого дому” і компанія Ukietech, яка надає допомогу фінансову дітям з “Будиночку”. “Ukietech Studio” - філія Чиказької арткампанії Ukietech в Кіровограді, яка співпрацює з вихованцями “Нашого дому” та надає можливість дітям творчо реалізувати свої таланти в мистецтві фотографії.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“Ukietech Studio” представляє...
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua