[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон День Святого Валентина



Фон

  

Лише 14 лютого запис до бібліотеки для Валентин і Валентинів - безкоштовний!

Усім закоханим парам, незалежно від віку пропонуємо в цей день сфотографуватися біля стенду бібліотечного серця з назвою „Бібліотеці – з любов’ю” і отримати можливість придбати читацькі квитки для двох за ціною одного!

Якщо ви уже щасливі зі своєю половинкою, або перебуваєте у пошуку - запрошуємо вас переглянути книжкові виставки, які працюють у відділах бібліотеки. Відділ міського абонемента присвятив Дню всіх закоханих книжкову виставку „Ця вічна загадка любові”.

Поезія Шекспіра і Петрарки, Лесі Українки і Володимира Сосюри, Марини Цвєтаєвої і Вероніки Тушнової звертаються до серця кожного. Почуття зворушливі і ніжні не залишають нікого байдужим. Прозові та поетичні збірки розповідають свої історії кохання, неповторні і вічні. Лірична поезія кіровоградських поетів: Антоніни Корінь, Наталії Фесенко, Віктора Ганоцького, Володимира Шурапова, Наталії Купчинської - цей перелік можна ще довго продовжувати.

Звертає на себе увагу також книга Евгенія Богата "Що водить сонце і світила". В основу книги покладено листи багатьох видатних людей минулого і сучасності, в яких розкриваються кращі риси та багатство людської душі.

"Ангеле мій, життя моє, моє друге я..."- так звертався Бетховен у листі до своєї безсмертної коханої.

Медіа-фонд відділу міського абонемента теж представляє компакт-диски до цього свята. Наприклад, компакт-диск "Подарок любимой" містить вірші, рекомендації щодо подарунків для коханої, написання любовного листа, цікаві ідеї для закоханих.

Нинішній День Святого Валентина у світлинах читального залу віншуємо ліричною композицією під назвою “Я обіймаю серцем образ твій”. Вона оздоблена картинами, репродукціями, квітами, книгами, листами відомих особистостей.

Тож свої дивні крила любов розгортає в мелодиці художнього слова, її багатогранний образ простежуємо у психологічних, морально-етичних, соціальних, філософських візіях науковців.

Ніжний серпанок поезій Шекспіра, Овідія, Петрарки, Пушкіна, Шевченка, Лесі Українки, Ліни Костенко, антології українських, російських ліричних поезій полонять вашу романтичну душу. Цікавими для вас стануть збірки “Сяйво білого тіла”, “Чудное мгновенье”, “Так народилась пісня в серці”, “Чари ночі” тощо.

Таємничими і незбагненними постають біографічні оповіді, інтимні історії, листи відомих особистостей. До них належать видання “Любовь в письмах выдающихся людей XVIII и ХІХ века”, біографічний роман Ненсі Мітфорд “Влюбленный Вольтер” та інші.

Цікавими виданнями для відвідувачів бібліотеки стануть “Теорія українського кохання” Миколи Томенка, “Межличностные секреты” Валентина і Антона Карпових, «Скромно о нескромном» Валентина Карпова і Миколи Дудника. Останні два видання – місцевих авторів.

Знайомлячись із словом, ограненим всеосяжним простором людських сердець, ви зануритесь в одкровення цього світлого і неповторного свята.

Усіх із чудовим днем любові сердечно вітаємо, хай буде у житті доволі ласки й ніжності, й кохання! Завітайте до бібліотеки разом з коханими!



[ HOME ]

День Святого Валентина
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua