[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
  
  


  

Акція «Кохання – зітхання»

до Дня св. Валентина!

лише 14 лютого!

з 15.00 – 19.00

Святкова програма

15.00 в холі І поверху бібліотеки - презентація фотовиставки Юрія Пісковського «Квіти».
Митець захопився фотографуванням квітів нещодавно – близько двох років тому. На сьогодні в творчій колекції майстра тисячі світлин. В його експозиції, яка буде презентована саме цього дня, швидкоплинна та тендітна краса: божественні магнолії, таємничі троянди, граційні лілії, але першою і найулюбленішою «фотомоделлю» Юрія Пісковського стала орхідея. Квіти близькі до архітектури… І про це автор розповість сам на презентації виставки о 15:00.

17.00 у відділі документів іноземними мовами почнеться вечір знайомств «Сузір'я симпатій, або Швидке знайомство».
Швидке знайомство – це давно розповсюджений у Європі формат спілкування, спрямований насамперед, на пошук своєї половинки. Але також тут можна знайти друзів за інтересами, почути відповідь на питання, які хвилюють, отримати гарні враження від приємних співрозмовників.
Увага! Кожен, хто бажає взяти участь у «Швидкому знайомстві», повинен зареєструватися за тел. (096) 10-913-64. Телефонуй до 13 лютого (з 9.00 до 18.00). Увага! Кількість учасників обмежена. Не чекай, реєструйся вже зараз і можливо саме цей дзвінок змінить твоє життя.

17.00 у відділі мистецтв відкривається персональна виставка «Зворотня сторона» художника, дизайнера і живописця Андрія Хвороста.

18.30 у відділі обслуговування користувачів розпочнеться концерт ліричної музики у виконанні кіровоградського поета, барда, військового розвідника, перекладача Олега Спіньова.

Протягом усього святкового вечора можна буде відвідати майстер-класи і власноруч виготовити валентинку в техніці, яка ближче до душі – витинанка (у відділі абонемента), квілінг, орігамі (у відділі документів із економічних, технічних та природничих наук).

Постійно працюватиме Kinekt-3D ігри.

А у відділі мистецтв можна переглянути романтичні фільми про кохання.

Також зануритися у світ переживань відомих історичних особистостей на виставці у відділі абонемента - «Історію пише кохання», і подивитися велику виставку «Всьому початок є любов» (відділ обслуговування користувачів).

Вхід - вільний.

Участь у заходах – безкоштовна!


Фон


Фон

[ HOME ]

Акція «Кохання – зітхання»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua