[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Все, що нам дарує море


Фон

Все, що нам дарує море

7 жовтня о 12:00 у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться презентація виставки робіт з мушель „Все, що нам дарує море” Емми Вариводи.

В оселі кіровоградки Емми Сергіївни Вариводи постійно є частинка моря. А все тому, що її помешкання прикрашають унікальні, оригінальні та витончені вироби з мушель. Майстриня виготовляє з морських ракушок неймовірної краси картини - квіти, дерева та навіть палаци.

Науково підраховано, що клас молюсків налічує від 7500 до 10000 сучасних видів. Майстриня працює з майже третиною цих видів.

Знаючи про таке захоплення Емми Сергіївни, рідні та друзі обов’язково привозять їй з морських подорожей мушлі. У колекції майстрині - вироби з мушель різних морів та океанів. Емма Сергіївна давно зачарована строгою гармонією і природною красою мушель, і намагається створити вироби, щоб кожен помітив красу симетрії і пластики цих природних матеріалів. Завдяки художньому смаку і таланту, вона формує оригінальні композиції. Незважаючи на те, що виставка монохромна, у глядачів створюється загальне враження різноманітності та вишуканості.

-„Все, що нам дарує море, приносить нам заряд позитивної енергії”, – певна майстриня і запрошує усіх в цьому переконатися.

Запрошуємо до перегляду виставки, яка працюватиме протягом місяця у відділі мистецтв.

Вхід – вільний.

Наша адреса: вул. К. Маркса, 24.


Фон


Фон

[ HOME ]

Все, що нам дарує море
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua