[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Вернісаж подарунків для закоханих



Фон

Вернісаж подарунків для закоханих



11 лютого о 16.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться відкриття виставки “Вернісаж подарунків для закоханих ”, яку присвячено Дню святого Валентина. На виставці представлені роботи трьох чарівних жінок-майстринь: Наталії Азанової, Тетяни Васильєвої та Анни Калініної. Всі вони працюють вчителями трудового навчання і технологій загальноосвітніх шкіл нашого міста, а вільний від роботи та домашніх турбот час присвячують творчості, а саме, виробленню предметів у різних техніках хенд-мейду.

Усіх трьох авторів виставкових експонатів об'єднує те, що свої роботи вони вбачають ексклюзивними подарунками, які містять позитивну енергію натхнення й творчості їх творців. А ще для майстринь спільним є те, що вони використовують різні техніки, не віддаючи перевагу якійсь одній, бо весь час знаходяться у творчому пошуку й опановують кожного разу щось нове.

На виставці представлені: безліч валентинок, вироблених в різноманітних техніках та матеріалах, косметички й гаманці, дерева у вінтажному стилі та кавові дерева-топіарії, брелки з фетру, ляльки-тільди, в'язані ляльки, листівки, виготовлені в техніці кардмейдингу, а також вишивані бісером і хрестиком роботи.

Завітайте на виставку, – можливо, напередодні Дня закоханих Ви знайдете оригінальний подарунок для тих, кого любите.

Експозиція діятиме до 28 лютого.

 


[ HOME ]

Вернісаж подарунків для закоханих
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua