[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Весна дарує Надію”


Фон

6 березня відкривається виставка “Весна дарує Надію”


6 березня о 13:00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація художньої виставки “Весна дарує Надію” Надії Мовчан. Художниця-аматорка вперше представляє свої твори на розсуд глядачів. Близько півтора десятка полотен для вернісажу авторка написала лише за півроку.

Надія Мовчан мешкає в Новомиргороді. Працювала закрійником, займалася підприємництвом, тепер — домогосподарка.

Як каже художниця, природа завжди була основним джерелом її натхнення, тож цілком закономірно, що на більшості картин зображені мальовничі пейзажі. Весна для творчої людини – особливий час. А для художника це не просто розквіт природи, а й пробудження власних почуттів та зародження нових ідей. Митець у такі моменти здатний створити шедевр і, виплескуючи свої емоції на полотні, натомість отримує натхнення на подальшу творчість. Віяння весняної свіжості сповна можна відчути і у виставці авторки.

   

В бібліотеку Весна завітала у вигляді виставки-настрою «Весна дарує Надію».

Приходьте до нас у гості, подивіться й отримайте позитивну енергію Весни. Адже Весна поводить себе як справжня жінка: довго фарбується, підбирає гарне вбрання. Але коли приходить, то своєю присутністю робить людей трішки щасливішими... Експозицію Надії Мовчан “Весна дарує Надію” можна переглянути протягом місяця щодня, в режимі роботи бібліотеки (понеділок - п'ятниця з 10.00 до 19.00, субота-неділя 10.00 до 18.00).

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“Весна дарує Надію”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua