[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація фотовиставки Гліба Цуканова 'Відкриваючи Україну. Вилкове'


Фон

 

10 вересня 2013 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського в екологічному центрі відбулася презентація фотовиставки Гліба Цуканова “Відкриваючи Україну. Вилкове”. Виставка присвячена Всесвітньому дню туризму.

  

Юному фотографу всього 8 років, фотографією захоплюється вже другій рік. Гліб представив громаді міста результати своєї творчості. Це понад 30 світлин дивовижного міста Вилкове, розташованого в дельті Дунаю. Це місто також відоме під назвою “Українська Венеція” завдяки численним каналам. Місцеві жителі називають їх єриками, проритими вздовж вулиць. Тому човен тут є більш поширеним засобом пересування, ніж звичайний автомобіль. Це настільки вразило уяву хлопчика, що він вирішив поділитися своїми враженнями через фото.

  

У великому затишному залі Гліб познайомив своїх однолітків, які були присутні на зустрічі, з побутом та традиціями жителів цього дивовижного міста, поділився своїми планами на майбутнє. Діти мали можливість обмінятися враженнями від виставки, поспілкуватися з юним фотографом, переглянути яскраві книги про природу, а також пригоститися солодощами. Зустріч відбулася дуже цікаво та активно. Сподіваємося, що це тільки початок співпраці фотографа з екологічним центром бібліотеки і він ще порадує відвідувачів своїми захоплюючими роботами.

  

Тож, запрошуємо всіх бажаючих відвідати фотоекспозицію, яка функціонуватиме протягом місяця.

Аліна Осокіна
Фото: Микола Цуканов


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Презентація фотовиставки Гліба Цуканова 'Відкриваючи Україну. Вилкове'
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua