[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Семінар з Денисом Візгаловим


Фон

13 березня 2013 року в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського
відбувся унікальний семінар, який змінить брендинг Кіровограда


Російський фахівець із брендингу міст, москвич Денис Візгалов уже не вперше в Кіровограді, рік тому він був запрошений на Міжнародний форум «Креативне місто». А сьогодні завітав з конкретною метою: разом з російським бізнес-консультантом, видавцем, філологом, краєзнавцем Ільдаром Маматовим і передусім з активними кіровоградцями реалізувати проект тематичних туристичних маршрутів – ліній.

   

Російські технологи розповіли про успішний досвід запровадження «ліній» в різних містах світу – Бостоні, Ганновері, Пермі (РФ), де проживає Ільдар Маматов. Під час семінару визначилася група молодих кіровоградців, які створять тематичні туристичні маршрути. А вони виникали одразу під час обговорення - театральний, літературний, авіаційний, «смачне місто», маршрут видовищними місцями. Ще одна лінія – по будівлях чи вікнах будівель, в яких жили, навчалися чи зупинялися відомі особи. Присутні визначилися, що над тематичним наповненням маршрутів працюватимуть місцеві досвідчені краєзнавці, екскурсоводи, а ініціативна група молоді інформуватиме громаду про проект у соціальних мережах, блогах. Усі погодилися, що місто потребує благоустрою центральної набережної, яка може стати місцем відпочинку, активного дозвілля кіровоградців і гостей міста. Були поставлені конкретні терміни втілення проекту - протягом наступних трьох місяців створити цікаві туристичні маршрути.

   

Денис Візгалов й Ільдар Маматов подарували у фонди ОУНБ ім. Д. Чижевського кілька путівників і наборів тематичних екскурсійних листівок російських міст – Пермі, Соликамська та ін. Таким чином кожен бажаючий може ознайомитися з сучасним досвідом покращення іміджу міста. Семінар невипадково проводиться в ОУНБ, оскільки бібліотека є культурним центром і сама втілює креативні передові проекти, що покращують якість життя громади.

Варто зазначити, що одночасно з семінаром в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського у міській раді міркували над благоустроєм скверу в самісінькому центрі міста. Отже, будемо сподіватися, що найближчим часом спільними зусиллями наш Кіровоград стане красивим і привабливим містом.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Семінар з Денисом Візгаловим
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua