[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Книжкові подарунки


Фон

Книжкові подарунки

від представників Служби безпеки України

16 лютого з незвичайним візитом до обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського завітали представники Служби безпеки України в Кіровоградській області на чолі з в.о.начальника УСБУ І. В. Майстренком. Вони прийшли з книжковими подарунками видань, які розкривають трагічні сторінки національно-визвольного руху, а також найжахливішої за масштабом трагедії Голодомору 1932-1933 років як геноциду українського народу.

Серед цінних дарунків – книги розсекречених та систематизованих архівних матеріалів, які обєктивно висвітлюють історичні події ХХ століття нашої держави і підготовлені спільно з Українським інститутом національної памяті. Загалом, завдяки такому щедрому дарунку, наші користувачі матимуть змогу працювати з 34-ма сучасними інформативними та високополіграфічними примірниками, як-то, наприклад, “Розсекречена память: Голодомор 1932-1933 років в Україні в документах ГПУ-НКВД” та інші.

В ході зустрічі з колективом та відвідувачами бібліотеки І. В. Майстренко зазначив, що Службою безпеки провадиться просвітницька робота з надання інформаційної допомоги освітнім та науковим закладам, державним та громадським установам з метою збереження історичної памяті українського народу. А також, що вперше в історії української спецслужби в приміщенні управління СБУ в Кіровоградській області можна безперешкодно і безкоштовно скористатися недоступними раніше інформаційними ресурсами унікальних документальних джерел через відкритий електронний архів розсекречених документів. Від усього колективу та багатотисячної когорти наших користувачів дякуємо Вам, Ігорю Володимировичу, та Вашим колегам, і сердечно зичимо невичерпної наснаги, сповнення усіх задумів, розуміння і підтримки друзів і однодумців. Хай невтомна праця, невгасима енергія, мудрість та життєвий оптимізм супроводжують Вас на відповідальному шляху. Здоров'я, щастя, миру, добра і злагоди!

Дозвольте висловити наше щире бажання і надалі підтримувати з Вами дружні взаємини. Високо цінуємо нашу співпрацю у минулому, тепер і в майбутньому.

  

  

  




Фон


Фон

[ HOME ]

Книжкові подарунки
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua