[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Олегу Волохіну – 50!


Фон

Нашому колезі Олегу Волохіну – 50!


Сьогодні бібліотекам знову доводиться здавати екзамен на життєздатність. Левова частка в успіху Кіровоградської ОУНБ ім.Д.І.Чижевського – нашого колеги, завідуючого відділом автоматизації бібліотечних процесів Олега Михайловича Волохіна.

Його творчий пошук не знає меж.

Олег Волохін належить до тих щасливих людей, які займаються улюбленою справою, не просто виконуючи щодня певні обов”язки, а розвиває, удосконалює свою справу, заохочує колег до свого світу наукових ідей, оригінального мислення, сміливих проектів.

За його ініціативи та безпосередньої активної участі в бібліотеці здійснена низка інноваційних процессів. Він створив потужний веб-сайт бібліотеки, є розробником wap – технологій, започаткував корпоративний БЛОГ бібліотеки, ініціював на веб сайті бібліотеки нову послугу — канал новин у форматі RSS.

Завдяки ідеям О.Волохіна бібліотека здійснила черговий крок у розширенні Інтернет-сервісів для своїх користувачів — на всіх поверхах бібліотеки запроваджено бездротовий доступ до мережі Інтернет за технологією Wi-Fi. Послуга на сьогодні набула широкого резонансу та технологічного використання серед мешканців обласного центру.

Олег Волохін є ІТ-менеджером всеукраїнського проекту „Бібліоміст”; автором проекту „Читаємо в новому форматі”; розробником програмного забезпечення для інформаційно-демонстраційної панелі бібліотеки та багатьох інших інновацій.

Свій ювілей Олег Волохін зустрічає у розквіті творчих сил, сповнений нових творчих задумів і оригінальних ідей. Попереду – їх втілення, яке сприятиме подальшому зростанню іміджу головної бібліотеки області.

То ж ми бажаємо Вам, шановний Олеже Михайловичу, міцного здоров'я, сімейного щастя, добробуту! Нехай здійсняться Ваші найзаповітніші мрії та сподівання і ніколи не полишають творчий неспокій і натхнення!

З повагою та любов’ю Ваші колеги



Фон


Фон

[ HOME ]

Олегу Волохіну – 50!
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua