[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Презентація творчих робіт



Фон

Презентація творчих робіт

2 грудня, напередодні Міжнародного Дня інвалідів, о 14:00 у відділі мистецтв відбулася презентація виставки творчих робіт - копіями картин великих художників-імпресіоністів „Сяйво життя” Олени Сергіївни Вороніної. Художниця вперше презентує свої роботи у відділі мистецтв, з хвилюванням очікуючи реакції глядачів.

На презентації Олена розповіла свою історію, історію кожної живописної роботи. Займатися живописом дівчина почала у 2002 році після перенесеної важкої хвороби. Згодом почала вчитися живопису та засвоїла техніку петриківського розпису.

Пізніше стала писати олійними фарбами, захопившись копіями картин великих художників минулого – В. Ван Гогом, К.Моне, Ж.Сёра. Створює роботи в техніці „імпасто” (італ. impasto, тісто - густе, насичене нанесення фарб, яке підсилює колористичний ефект) у стилі імпресіонізму, передаючи глядачам втілені в полотнах власні емоції світла і радості.

Запрошуємо всіх бажаючих, незалежно від віку та творчих уподобань, на виставку, яка працюватиме протягом місяця у відділі мистецтв.


[ HOME ]

Презентація творчих робіт
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua