[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Документальний фільм «Винниченко без брому»


Фон

 

Документальний фільм

«Винниченко без брому»

 

30 липня о 15.00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д.І.Чижевського в рамках “Краєзнавчих студій” відбудеться показ документального фільму «Винниченко без брому» (режисер Ірина Шатохіна).

26 липня 2014 року виповнюється 134 роки з дня народження нашого земляка Володимира Винниченка, видатного українського письменника, художника, політичного і державного діяча. Сьогодні в Кіровограді Володимира Винниченка знають і шанують. На традиційних Краєзнавчих Студіях ми пропонуємо перегляд документального фільму про Володимира Винниченка, постать якого донині викликає бурхливі суперечки, приваблює, провокує і бере у полон своєю неповторністю. Він був письменником, твори якого викликали неабиякий інтерес суспільства. А ще Винниченко стверджував, що Україна є, і вірив, що рано чи пізно відбудеться її відродження.

Документальний фільм «Винниченко без брому» посів перше місце в номінації «Гіркий хліб емігранта» на Міжнародному фестивалі телевізійних і радіопрограм «Калинові мости», що проходив у польському місті Кенштин.

Стрічка присвячена 60-річчю з дня його смерті (березень 1951 року), - це частина серіалу «Українська мрія», над виробництвом якого працює Творче об’єднання документальних фільмів та програм Першого Національного.

Після перегляду фільму запрошуємо до дискусії
На захід запрошено всіх бажаючих

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Документальний фільм «Винниченко без брому»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2014 Webmaster: webmaster@library.kr.ua