[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Книжкова виставка «Розпросторення духовного світу»


Фон

Книжкова виставка «Розпросторення духовного світу»

Одвічне прагнення людини до духовного відродження трансформується в ідею необхідності спілкування з Богом. То ж таїна божественного Слова розкриває свою гармонію для кожного, хто шукає шлях до істини.

На тернистих стежках своєї духовної генеології завжди перебували й наші щирі брати - українці з Канади. Про це свідчить книжкова виставка «Розпросторення духовного світу», презентація якої відбулася в читальному залі. Книги розкривають нелегкі шляхи сходження українських канадців у вимір сакрального буття. Вони свідчать про різноманітність конфесій, вірувань, переконань, розповідають історію створення церков, общин, знайомлять з іменами духовних пастирів українських канадійців.

Книжкова виставка знайомить читачів із унікальною монографією Володимира Шаяна «Віра предків наших», де спрага мудрого серця витворює гармонійне єднання з чистим словом істини.

Серія «Української духовної бібліотеки» дарує нам зустрічі з автентичним джерелом про життя Святого Йосафата Кунцевича; маємо змогу прочитати пастирські листи, аскетично-моральні настанови митрополита Андрія Шептицького, спогади Віталія Сагайдиківського «Правди не втопити». Увазі відвідувачів виставки запропоновано ілюстративні видання Біблії, «Нариси історії української православної церкви» Івана Власовського.

Католицька віра презентує історіографічну розвідку «Світильник істини». Та одним із універсальних видань нашої експозиції є монографія Лева Силенка «Мага віра» та інші.

З глибоким зацікавленням читачі та гості бібліотеки знайомляться із матеріалами виставки, розкриваючи перед собою незвідану сторінку історії розвитку релігії в Канаді за весь період перебування українців на цій землі.


Фон


Фон

[ HOME ]

Книжкова виставка «Розпросторення духовного світу»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2009 Webmaster: webmaster@library.kr.ua