[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Кіровоградщина привезла «золото» і «срібло» з Вінницького ярмарку


Фон

Кіровоградщина привезла «золото» і «срібло»
з Вінницького ярмарку

31 липня - 1 серпня 2013 року делегація Кіровоградської області брала участь у першому міжрегіональному ярмарку «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», що проводила Вінницька обласна наукова бібліотека ім. К.А. Тімірязєва у експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати.

Організатори заходу: Програма «Бібліоміст», ГО «Асоціація бібліотек Вінниччини», Вінницька обласна наукова бібліотека ім. К.А. Тімірязєва, Управління культури і туризму Вінницької ОДА. Медійний партнер - Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

Учасники з Вінницької, Київської, Житомирської, Кіровоградської та Черкаської областей представили 25 експозицій унікальних бібліотечних проектів та спільно обговорили майбутнє власних закладів та бібліотечної галузі загалом.

Почесне срібло - Диплом ІІ місце за якісне представлення експозицій на Міжрегіональному ярмарку, а також подяку за участь отримав КЗ «Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського». На Ярмарку було представлено чотири наших проекти «Голоси з війни», «Єлисаветградський абрис. Персони українського театру», «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування», «Турбота про жінку – впевненість у майбутньому».

Приємно зазначити, що переможцями регіонального «БібліоКіноФесту2.0» теж стали бібліотекарі Кіровоградщини. І місце та номінація «Сучасна бібліотека – сучасним людям» - «Якщо журналістика – покликання» отримала Світловодська центральна міська бібліотека.

ІІІ місце і номінація «Найкумедніше відео» - «Кохання від смеркання до світання» - Березівська сільська бібліотека-філія (Олександрійський район)

У номінації «Найкращий буктрейлер» - буктрейлер на книгу А.Конан-Дойля «Остання справа Холмса» Олександрійської міської центральної бібліотеки ім. О. С. Пушкіна.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо наснаги і творчості задля покращення іміджу бібліотеки і плідної роботи на користь громади.

 

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Кіровоградщина привезла «золото» і «срібло» з Вінницького ярмарку
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua