[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 25 квітня - засідання «Краєзнавчих студій»


Фон

25 квітня - засідання «Краєзнавчих студій»

25 квітня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться засідання «Краєзнавчих студій». Гість студії - архітектор, краєзнавець, дослідник Придніпров`я, автор книги “Таємниці Дикого Поля. Історія, легенди, оповідання” Микола Іванович Явтушенко.

Микола Іванович Явтушенко народився 13 грудня 1955 року на Харківщині в родині вчителів. З 1965 до 1978 року проживав у м. Кременчук. В 1983 році закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут. З 1984 року працює на посаді начальника відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Онуфріївської райдержадміністрації.
За його проектами зведено понад 30 об`єктів містобудування. Переможець двох обласних архітектурних конкурсів та автор п`яти районних виставок робіт живопису та графіки.

В 2005 році став співавтором збірки оповідань “По північному краю Дикого Поля”. В районній газеті “Придніпров`я” постійно друкуються його краєзнавчі розвідки.

В 2012 році вийшла нова збірка М. Явтушенка “Таємниці Дикого Поля. Історія, легенди, оповідання”, яку представлено на здобуття обласної краєзнавчої премії ім. В.Ястребова.

На зустріч запрошуємо краєзнавців, співробітників музеїв, читачів бібліотеки та всіх, хто цікавиться культурою й історією рідного краю.

Вхід – вільний.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

25 квітня - засідання «Краєзнавчих студій»
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua