[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Графічна експресія Ірини Зантарія


Фон

Графічна експресія Ірини Зантарія

11 липня у відділі мистецтв відбувся майстер-клас «Графічна експресія».

   

Ірина Михайлівна Зантарія розповіла про мистецтво як гру творчої уяви та основи композиційної побудови на прикладах виставкових робіт у відділі. Вона запропонувала учасникам майстер-класу створити композиційно «врівноважену» аплікацію з клаптиків кольорового рваного паперу. Це стало тільки початком роботи, мета якої полягала у створенні сюжетної картинки за допомогою домальовок (це міг бути акваріум чи пейзаж залежно від уяви). Далі учасники на практиці познайомились з однією з найпростіших графічних технік — монотипією, якій найбільше властива імпровізація стихійності. Для завершеності і композиційної цілісності роботи були використані засушені рослинні матеріали.

Незвичайними і на подив досконалими вийшли колажі «юних художників». Ірина Михайлівна проаналізувала роботи і дала кожному цінну пораду.
Всім щиро дякуємо за участь!

   

Зантарія І. М. — одна з кращих художників-педагогів м. Кіровограда, викладач образотворчого мистецтва кафедри дизайну КІРУЕ. Яскрава творча особистість, в доробку якої велика кількість авторських розробок оригінальних методик навчання дітей образотворчому мистецтву, спрямованих на розкриття індивідуальності.

 

   

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

Графічна експресія Ірини Зантарія
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua