[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон «Моя квітуча Україна. Запоріжжя».


Фон

Відбулося відкриття фотовиставки
«Моя квітуча Україна. Запоріжжя».


23 лютого у холі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевсього відбулося відкриття фотовиставки «Моя квітуча Україна. Запоріжжя».

Від серпня минулого року у бібліотеці триває фотомистецький проект, що включає глобальний цикл фотовиставок Сергія Зайцева «Моя квітуча Україна», присвячений 20-річчю Незалежності України. Це спільний проект бібліотеки, Міжрегіонального творчого об’єднання фотомитців та обласної організації Національної спілки фотохудожників України, який триватиме протягом року і щомісяця презентує кіровоградцям нову експозицію та нові імена фотомитців зі всієї України.

Під час відкриття з вітальним словом виступили автор ідеї і організатор проекту Сергій Зайцев, заступник начальника управління культури і туризму ОДА Олег Бабенко, голова Запорізької обласної організації НСФХУ, Заслужений працівник культури України Олег Бурбовський, який зазначив: «Мені надзвичайно приємно бути у Кіровограді і відкривати регіональний тур виставки «Моя квітуча Україна. Запоріжжя».

«Ми цінуємо те, що Кіровоград є першим містом, куди завітала виставка саме у такому форматі. Це дасть змогу кіровоградцям і гостям міста насолодитися колоритом одного з найбільших адміністративних, промислових і культурних центрів півдня України. Мені приємно, що Запоріжжя у понад 100 світлинах представлене з різних точок зору – як індустріальний центр держави і як славетна історія козацької вольниці, як унікальний острів Хортиця. Я впевнена, що ця фотовиставка матиме успіх у місті», – зазначила заступник директора з основної роботи Оксана Ткаченко.

Запалу і драйву презентації надали учасники групи „Гопак” обласного осередку Всеукраїнської федерації рукопашу, які завзято представили бойовий гопак. Тим паче, що це було в дусі спортивного Запоріжжя і козацтва, яке відоме у всьому світі!

Після закінчення презентації усі бажаючі мали змогу відвідати безкоштовний майстер-клас "Творча фотографія" - від фотохудожника з Полтави, Заслуженого працівника культури України Едуарда Странадка.

Фотовиставка працюватиме протягом місяця, тож кожен бажаючий зможе згадати про відвідини Запорізького краю, а когось надихне на нові подорожі та відкриття.

Вхід на виставку вільний, бібліотека працює без вихідних.



Фон


Фон

[ HOME ]

«Моя квітуча Україна. Запоріжжя».
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua