[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч з Олександром Жовною - Проект „Література рідного краю”


Фон

Зустріч з Олександром Жовною

Проект „Література рідного краю”

9 грудня о 15.00 у відділі читальних залів обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.Чижевського відбудеться творча зустріч зі Членом Національної спілки письменників та Національної спілки кінематографістів України, Заслуженим діячем мистецтв України та лауреатом численних літературних премій, нашим земляком з Новомиргорода - Олександром Жовною.

Захід відбувається у рамках однієї із регіональних ініціатив голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Ларіна "Історія рідного краю", зокрема проекту "Література рідного краю". Новий проект спрямований на підтримку і популяризацію творчості місцевих літераторів Кіровоградщини.

Глибоко символічно, що творча зустріч з письменником відбувається в ОУНБ ім. Д.Чижевського - найбільшій книгозбірні області. Твори Олександра Жовни читаються у нашій бібліотеці - від перших публікацій в періодичних виданнях до підсумкової на сьогодні збірки творів „Її тіло пахло зимовими яблуками”. Вони читаються і як переплетений рукопис (перший варіант) повісті „Експеримент”, і як електронні книги, вміщені на сайті бібліотеки, і як книги в традиційному, паперовому вигляді.

Олександр Жовна є давнім другом бібліотеки, тут проходять презентації його нових творів, зустрічі з молоддю та інтелігенцією міста. Тож цей захід буде як завжди цікавим, неординарним та щирим.

Запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки на творчу зустріч.

Вхід вільний!

Наша адреса: вул. Велика Перспективна, 24.



Фон


Фон

[ HOME ]

Зустріч з Олександром Жовною - Проект „Література рідного краю”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2011 Webmaster: webmaster@library.kr.ua