[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон “Злинка: від витоків до сьогодення”


Фон

31 жовтня о 14.00 у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Д.І.Чижевського в рамках Краєзнавчих студій відбудеться презентація книги Ольги Голованової “Злинка: від витоків до сьогодення”.


Чудовий подарунок рідній Злинці, яка свого часу була окремим адміністративно-територіальним районом, а нині є складовою частиною Маловисківщини, зробила вчителька першої Злинської школи, фундатор музею історії села, якому може позаздрити будь-який музей районного рівня, ентузіаст -краєзнавець Ольга Голованова.

У видавництві товариства “Поліграф-Сервіс” (м.Кіровоград) вийшла друком її книга, яка вже стала бестселером “Злинка: від витоків до сьогодення”.

Наклад книжки всього 500 примірників, і авторка вже бачить, що й на злинчан її не вистачить, не те що для інших зацікавлених і небайдужих до нашої минувшини земляків.

Книга присвячена історії села Злинка Маловисківського району Кіровоградської області. У серії нарисів автор висвітлює багато цікавих аспектів минувшини її малої Батьківщини.

Книга О.Голованової унікальна. І не лише обсягом справді подвижницької праці авторки, а й багатьма ексклюзивними архівними документами, які досі ніде не публікувалися, глибиною історичної спадщини території Злинки, нашого краю, величчю її жителів від давніх часів і дотепер.

Нариси виконані у науково-популярному стилі і будуть цікавими для істориків, краєзнавців, студентів вищих навчальних закладів, учнів шкіл та усіх, хто цікавиться минулим рідного краю.


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

“Злинка: від витоків до сьогодення”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2013 Webmaster: webmaster@library.kr.ua