[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон 23 січня - урочисте відкриття фотовиставки “Твої вірні друзі”


Фон

23 січня - урочисте відкриття фотовиставки “Твої вірні друзі”


23 січня 2013 року о 14.00 відділ документів з економічних, технічних та природничих наук запрошує усіх бажаючих на урочисте відкриття фотовиставки, присвячене завершенню фотоконкурсу “Твої вірні друзі”.

Організатором конкурсу, який було присвячено Всесвітньому дню захисту тварин, є Орхуський екологічний інформаційно-тренінговий центр, що діє при відділі. Конкурс проводився за фінансової підтримки Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області. У фотоконкурсі, що тривав з липня по жовтень 2012 року, взяли участь як професійні фотохудожники, так і фотографи-аматори. Роботи учасників були представлені в трьох номінаціях:

1. Домашні улюбленці.

2. Кумедні фото.

3. Діти природи ( фото диких тварин).

Святкова програма передбачає:
- презентацію найкращих фоторобіт в рамках відкриття фотовиставки “Твої вірні друзі”, яка діятиме протягом місяця після завершення конкурсу у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського (м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24);
- нагородження переможців конкурсу дипломами та цінними подарунками;
- веселі розваги, сюрпризи та інші цікаві несподіванки для всіх присутніх;
- музичне привітання переможців та гостей заходу дитячими колективами ЗНЗ № 26.

Організатори конкурсу впевнені, що проведення таких заходів допоможе всім нам більш турботливо ставитися до світу природи, приверне увагу до проблем “братів наших менших” - тварин, сприятиме більш відповідальному, бережливому, чуйному ставленню до них, попередженню випадків жорстокого поводження з тваринами.

Якщо ви любите тварин, не байдужі до їх долі, запрошуємо відвідати наш захід, поспілкуватися з переможцями, помилуватися цікавими фотографіями тварин та отримати позитивні враження.

Виставка працює протягом місяця, без вихідних.

Вхід – вільний.

Адреса: вул. В. Перспективна, 24.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪



Фон


Фон

[ HOME ]

23 січня - урочисте відкриття фотовиставки “Твої вірні друзі”
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua