[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон День молодого спеціаліста



Фон

День молодого спеціаліста “Екологічно чисті технології

3 листопада 2010 року з ініціативи відділу документів з питань економіки, виробництва та природничих наук було проведено День молодого спеціаліста “Екологічно чисті технології в сільськогосподарському виробництві”.

Одна з найбільших проблем сьогодення — це забруднення довкілля. Серед численних факторів техногенного навантаження на біосферу особливе місце посідає хімізація сільського господарства, яка порушує саморегуляцію в живій природі.

Стан наших земель потребує наукового обгрунтування заходів, спрямованих на поліпшення родючості грунтів, з метою отримання екологічно чистих продуктів.

Саме про це йшла мова на Дні молодого спеціаліста, в якому взяли участь науковці, викладачі, спеціалісти галузі сільського господарства, екологи, практики-аграрії.

Учасниками заходу також стали й майбутні фахівці аграрної галузі — студенти Кіровоградського національного технічного університету та технікуму механізації сільського господарства.

Між присутніми відбулася плідна бесіда про альтернативні технології агрономії, кінцева мета яких — екологічно збалансоване землеробство, забезпечення людини екологічно чистими продуктами харчування.

Учасники познайомилися з новою літературою з агротехніки, землеробства, механізації та електрифікації сільського господарства, яка їх зацікавила і буде корисною всім, хто цілеспрямовано займається і буде займатись проблемами альтернативного землеробства.

 



[ HOME ]

День молодого спеціаліста
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2010 Webmaster: webmaster@library.kr.ua