[HOME]
ОУНБ Кіровоград
DC.Metadata
Про нас | Події | Відеоклуб | Ресурси | Посилання | english
[ HOME ]
Фон Події


Фон

Різдвяний концерт


Напередодні Різдва в ІРЦ „Вікно в Америку” відбувся чудовий концерт, подарований нам музичним колективом викладачів Кіровоградської музичної школи № 1 ім. Г.Г. Нейгауза.

В їх виконанні ми почули американські, французькі та латиноамериканські пісні та композиції “White Christmas”, “Smoke Gets In Your Eyes”, “Moonlight Serenade”, “Georgia on My Mind”, “Chattanooga Choo Choo”, “Pardonnez-Moi”, “Memory”, “We Wish You a Merry Christmas” тощо.

Ніхто із присутніх в залі не залишився байдужим... Соло кожного із виконавців викликало у слухачів особливу хвилю позитивних емоцій.

Музичне виконання було організоване колективом у складі Наталії Губаревої, Вікторії Делестьянової (вокал), Олени Смотренко (скрипка), Ольга Терещенко (фортепіано).

До цього свята музики приєдналися нові волонтери Корпусу Миру США Жасмін Лафрадез і Роберт Поллард, які нещодавно прибули до нашого міста за програмою „Викладання англійської мови як іноземної” (TEFL).

Це вже другий концерт, запропонований нам вищезгаданим музичним колективом. І ми сподіваємось, що в майбутньому наша співпраця стане доброю традицією.

І насамкінець, цей захід повністю відповідав меті роботи центру „Вікно в Америку” - сприяти взаєморозумінню між США та Україною, адже музика не знає кордонів!

      

   



[ HOME ]
Фон Події
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград        1998-2009   Webmaster: webmaster@library.kr.ua