[HOME]
ОУНБ Кіровоград      
DC.Metadata       

[ HOME ]
Фон Зустріч з Марком Гартнером


Фон

  








23 грудня 2012 року в ІРЦ “Вікно в Америку” ОУНБ ім. Д.І. Чижевського відбулася зустріч з офіцером економічного департаменту Посольства США в Україні Марком Гартнером.

Під час презентаційної частини представник посольства зробив короткий екскурс в історію становлення підприємництва, розповів про систему функціонування і підтримки малого бізнесу у Сполучених Штатах, визначальну роль бізнесу у ВВП країни та у становленні країни як світового економічного лідера, а також провів паралель про перші кроки молодого підприємця у Сполучених Штатах та Україні.

Після цього всі присутні мали можливість поспілкуватись з дипломатом та отримати відвовіді на запитання, які виникли у них під час презентації.

Зокрема, на питання стосовно його бачення теперішньої економічної ситуації в Україні, пан Гартнер відповів, що на даний час у Україні відбувається зростання економіки, яке очікується і надалі. Самого ж пана Гартнера цікавила думка людей стосовно можливостей заснування та подальшого провадження своєї справи.

Присутніх також цікавила думка дипломата про Україну. Марк Гартнер розповів, що поки він відвідав не всі регіони України, але те, що він побачив, йому сподобалось.




[ HOME ]

Зустріч з Марком Гартнером
Фон Фон © ОУНБ Кiровоград 2012 Webmaster: webmaster@library.kr.ua